Wanneer je zwanger bent veranderd er veel..
Fysiek, hormonaal, je kunt last hebben van allerlei kwaaltjes. Zoals vermoeidheid, minder goed slapen, last van je rug, nek of je bekken. Door de massage ervaar je je zwangerschap bewuster, je voelt de signalen die je lichaam afgeeft beter en je voelt je rustiger. Daardoor kun je je makkelijker ontspannen ook tijdens de bevalling.

Hoe heerlijk is het dan om jezelf een massage te gunnen!

Gelukkig zijn er ook veel zwangeren die weinig tot geen klachten ervaren, ook dan is een zwangerschapsmassage een weldaad voor je lichaam.

De zwangerschapsmassage wordt gegeven op een speciaal daarvoor bestemde behandeltafel voor zwangere vrouwen, een heel bijzondere ervaring.

De zwangerschapsmassage wordt behandeld op een speciaal daarvoor bestemde massagetafel, wat volkomen veilig is. Ben je KORTER dan 3 maanden in verwachting en wil je toch graag een massage? Geef dit aan. Een zwangerschapsmassage maakt veel verschil met een ontspanningsmassage, welke je NIET mag ondergaan in de zwangerschap. De massage is volkomen veilig voor jou en je kindje en wordt uitsluitend gegeven indien er sprake is van een gezonde zwangerschap. Mocht je een medische klacht hebben, overleg dan eerst met je arts. Meld deze medische klachten vooraf.

Kijk voor de prijzen in onze prijslijst

  • Zwangerschap
  • Zwangerschap