Als je zwanger bent, verandert er heel veel in je lichaam. Juist dan is het
belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, en om je lekker te laten verzorgen! Zwangerschapsmassage kan helpen om te ontspannen en om een aantal
verschijnselen van ongemak te verminderen. Tegelijkertijd kunnen de hormonale veranderingen je soms emotioneel in de war brengen.
Een ontspannende massage kan fysiek en gevoelsmatig ondersteunend zijn, voor jezelf en de baby. Massage verbetert ook de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor de moeder en het kind. Massage werkt door de rustige, helende kracht van de aanraking. De aanraking vormt het meest directe contact zonder woorden van de ene mens met de andere en werkt door op het welbevinden, niet alleen van de huid, maar van héél de mens. Massage geeft daardoor een bijzondere, wonderlijke, helende kracht.

De zwangerschapsmassage wordt behandeld op een speciaal daarvoor bestemde massagetafel, wat volkomen veilig is. Ben je KORTER dan 3 maanden in verwachting en wil je toch graag een massage? Geef dit aan. Een zwangerschapsmassage maakt veel verschil met een ontspanningsmassage, welke je NIET mag ondergaan in de zwangerschap. De massage is volkomen veilig voor je jou en je kindje en wordt uitsluitend gegeven indien er sprake is van een gezonde zwangerschap. Mocht je een medische klacht hebben, overleg dan eerst met je arts. Meld deze medische klachten vooraf.

(De massage wordt behandeld op de speciaal daarvoor bestemde massagetafel voor zwangere vrouwen)

Bel voor een afspraak 06-52054718 of stuur een e-mail via het contact formulier.