Groepscursus babymassage in de praktijk:

Samen met andere moeders maak je kennis met de Shantala babymassage. Samen gaan we aan de slag en leer je, hoe je je kindje kan masseren.  In een ontspannen sfeer wordt in drie lessen de gehele Babymassage uitgelegd en elke les wordt afgesloten met leuke gymnastiekoefeningen. Ook kunnen er vragen worden beantwoord over bijvoorbeeld: hoe om te gaan met darmkrampjes en wat voor massagetechnieken je daar op toe kan passen.

De groepsworkshop is geschikt voor baby’s in de leeftijd van 6 weken tot 9 maanden oud, met één ouder/verzorger en bestaat uit 3 bijeenkomsten van 1,5 uur.
Iedere les verloopt min of meer volgens een vast patroon in een ontspannen, rustige sfeer.
De groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers. Voor eventuele voeding wordt tijd vrij gemaakt.

* De groepslessen op locatie zijn geschikt voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven, vriendinnen, collega’s of zwangerschapsclubjes.

Privé cursus babymassage in de praktijk of aan huis:

Bij een individuele workshop kan er rekening gehouden worden met het ritme van je kindje.
Ideaal voor kwetsbare baby’s of kindjes die te vroeg zijn geboren, of een ziekenhuis ervaring hebben.
Het grote voordeel bij deze workshop is dat ik ook bij je aan huis kan komen, zodat de baby in de eigen vertrouwde omgeving blijft en (je samen met je partner) alles leert over het masseren van je baby. De workshop is hetzelfde opgebouwd als de reguliere workshop.

Opa & oma mini cursus:

Opa & oma worden is heel speciaal.
Ook opa’s en oma’s vinden het leuk om dingen te ondernemen met hun pasgeboren kleinzoon of kleindochter.
Daarom heb ik speciaal voor opa’s en oma’s de mini cursus babymassage.
In één bijeenkomst in de praktijk van 90 min. Leren wij u de basistechnieken aan om uw kleinkind lekker te kunnen masseren.

Papa cursus babymassage:

Deze cursus is speciaal bedoeld voor jonge papa’s die een uitgebreide workshop niet zien zitten maar de fijne kneepjes wel willen leren. In twee bijeenkomsten van 1,5 uur leer ik je de massage technieken zonder poespas. Zodat je thuis lekker aan de slag kan met het masseren van je baby.

Kinderopvang

Wilt u iets bijzonders aanbieden in uw kinderopvang? Wilt u zich onderscheiden als kinderopvang en babymassage aanbieden? Organiseer dan samen met Massagepraktijk Do & Ik een workshop voor Babymassage.

De workshop bestaat uit vier bijeenkomsten van 1,5 uur. De groepsworkshop is geschikt voor baby’s in de leeftijd van 6 weken tot 9 maanden oud. Iedere les verloopt min of meer volgens een vast patroon in een ontspannen, rustige sfeer. De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Voor eventuele voeding wordt tijd vrij gemaakt.

Training aan professionals
Ben je werkzaam in de kinderopvang of werk je als kraamverzorgster? Wij verzorgen ook workshops speciaal gericht op professioneel gebied en jullie dagelijkse zorg voor de kleintjes. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Tip:
Organiseer samen met je vrienden/vriendinnen een babymassage workshop of geef een leuke babymassage cadeau!