Even voorstellen… Ik ben Karina van der Meulen – Wijnstra.
Moeder van een zoon (2018) en een dochter (2020).

Met een achtergrond in diverse opleidingen en cursussen variërend van pedagogisch medewerker, kindercoach, pedicure en massagetherapeut. Heb ik op geheel eigen wijze mijn massages & lessen ontwikkeld. Daarnaast ben ik 2 jaar werkzaam geweest als masseur bij Wellness & Beauty de Woudfennen te Joure. In maart 2014 kreeg ik de geweldige kans om voor mijzelf te beginnen. Ik heb een gezellige en vooral rustige praktijk ruimte gecreëerd waar verschillende massages worden behandeld. Zoals baby, kindermassages, zwangerschap & verschillende ontspanningsmassages voor volwassenen.
In mijn praktijk worden alleen vrouwen gemasseerd. Naast de massagepraktijk, heb ik de geweldige kans gekregen om de pedicurepraktijk van mijn moeder over te nemen. Een mooie aanvulling voor mijn praktijk, en een leuke afwisseling in het werkveld.

Naast de pedicure en massagepraktijk, heb ik een webshop Aveta.
Aveta is de shop voor zwangerschaps,- geboorte,- en babyproducten die je helpen bij een kalme, liefdevolle geboorte en de kostbare tijd erna.

De Massage Academie Nederland waar ik diverse opleidingen heb gevolgd, werkt met een jaarlijkse licentie; met deze licentie en het volgen van jaarlijkse bijscholing wordt de kwaliteit van de massage gewaarborgd.